Tak. Aby tego dokonać, należy napisać do naszego Biura Obsługi Klienta [email protected] z podaniem loginów (e-maili) do wszystkich kont oraz e-mailem na który aktualnie się logujesz. Na aktualne konto przekopiujemy naliczone punkty.
Nie przenosimy tzw. punktów startowych, które otrzymał każdy klient na start programu a jedynie punkty otrzymane za zrealizowane zamówienia.