Jesteś tutaj:

Wzmocnienie siła 186

Każdy z nas chciałby na zawsze zatrzymać młodość skóry oraz doskonałe zdrowie. Niestety, upływ lat i tykający zegar biologiczny nie jest dla nas łaskawy i u każdego pozostawia swoje piętno. Jednak dzięki odpowiednim specyfikom procesy starzenia się skóry można opóźnić. Dzięki hydroksykwasom zwalczy się wszystkie objawy, takie jak zmarszczki, przebarwienia na skórze czy brak odpowiedniego nawilżenia nie tylko na twarzy, ale również na szyi czy dekolcie. Ich formuła została zaprojektowana tak, aby spalać zewnętrzną warstwę naskórka przy użyciu mocno skoncentrowanego kwasu, aby w ten sposób pobudzić proces regeneracji komórek.

Główne właściwości produktu :

  • wspomaga wzrost masy i siły mięśni,
  • zawiera specjalną mieszaninę białek, która zapewnia długotrwały proces syntezy (wzrost mięśni)

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga wzrost masy i siły mięśni,
  • zawiera specjalną mieszaninę białek, która zapewnia długotrwały proces syntezy (wzrost mięśni)

  • Główne właściwości produktu :

  • dostarcza mięśniom wysokiej jakości białka serwatkowego podczas snu,
  • długotrwale uwalniane białko pozwala na przedłużenie procesu odżywiania mięśni do kilku godzin,

  • Główne właściwości produktu :

  • dostarcza mięśniom wysokiej jakości białka serwatkowego podczas snu,
  • długotrwale uwalniane białko pozwala na przedłużenie procesu odżywiania mięśni do kilku godzin,

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga przyrost masy oraz siły mięśni,
  • chroni masę mięśniową przed rozpadem białek mięśniowych (działanie antykataboliczne),

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga przyrost masy oraz siły mięśni,
  • chroni masę mięśniową przed rozpadem białek mięśniowych (działanie antykataboliczne),

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga wzrost masy i siły mięśni,
  • jest najlepszym źródłem jonowo-wymiennego izolatu białka serwatkowego,

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga wzrost masy i siły mięśni,
  • jest najlepszym źródłem jonowo-wymiennego izolatu białka serwatkowego,

  • « »