Jesteś tutaj:

Produkty producenta AMINOSTAR 70

Główne właściwości produktu :

  • wspomaga wzrost masy i siły mięśni,
  • zawiera specjalną mieszaninę białek, która zapewnia długotrwały proces syntezy (wzrost mięśni)

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga wzrost masy i siły mięśni,
  • zawiera specjalną mieszaninę białek, która zapewnia długotrwały proces syntezy (wzrost mięśni)

  • Główne właściwości produktu :

  • dostarcza mięśniom wysokiej jakości białka serwatkowego podczas snu,
  • długotrwale uwalniane białko pozwala na przedłużenie procesu odżywiania mięśni do kilku godzin,

  • Główne właściwości produktu :

  • dostarcza mięśniom wysokiej jakości białka serwatkowego podczas snu,
  • długotrwale uwalniane białko pozwala na przedłużenie procesu odżywiania mięśni do kilku godzin,

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga przyrost masy oraz siły mięśni,
  • chroni masę mięśniową przed rozpadem białek mięśniowych (działanie antykataboliczne),

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga przyrost masy oraz siły mięśni,
  • chroni masę mięśniową przed rozpadem białek mięśniowych (działanie antykataboliczne),

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga wzrost masy i siły mięśni,
  • jest najlepszym źródłem jonowo-wymiennego izolatu białka serwatkowego,

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga wzrost masy i siły mięśni,
  • jest najlepszym źródłem jonowo-wymiennego izolatu białka serwatkowego,

  • Główne właściwości produktu :

  • szybki przyrost mięsni oraz wzrost ich siły,
  • zawiera najlepszej jakości opatentowany, niskocząsteczkowy węglowodan Vitargo

  • Główne właściwości produktu :

  • szybki przyrost mięsni oraz wzrost ich siły,
  • zawiera najlepszej jakości opatentowany, niskocząsteczkowy węglowodan Vitargo

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga wzrost masy i siły mięśni,
  • zawiera wysokiej jakości białko serwatkowe i nisko-cząsteczkowe węglowodany

  • Główne właściwości produktu :

  • wspomaga wzrost masy i siły mięśni,
  • zawiera wysokiej jakości białko serwatkowe i nisko-cząsteczkowe węglowodany

  • « »