Dom Zdrowia
Baza wiedzy:
Uroda
Zdrowie
Odchudzanie
Żywienie
Ciąża i dziecko
Senior
Kobieta
Mężczyzna
Seks
Spalacze tłuszczu
Na przeziębienie
Odchudzanie
Witaminy
Pielęgnacja
Ciąża i dziecko
Encyklopedia
Jesteś tutaj:
Strona Główna
Czytelnia
ZDROWIE
SERCE I CIŚNIENIE
„Zły" i „dobry" cholesterol
Cała prawda o antyoksydantach
Czy nadmiar soli faktycznie szkodzi?
Leki przeciwbólowe mogą zaburzać pracę serca!
Czekolada lepsza niż herbata w walce z nadciśnieniem
Kiedy serce bije nierówno
Rumianek w walce z cukrzycą
Czosnek w problemach zdrowotnych
Serce w dobrej formie
Jak mierzyć ciśnienie krwi?
Oliwa z oliwek zmniejsza ryzyko udaru mózgu
Czerwoni pogromcy cholesterolu
Jesz słono?
Słodkie napoje zwiększają ryzyko nadciśnienia
Jak przeżyć zawał serca?
Orzechy włoskie w trosce o Twoje serce
Czy otyłość typu jabłka zwiększa ryzyko chorób sercowo – naczyniowych?
Czym jest zawał serca?
Jak radzić sobie z krwotokami z nosa?
Wysoki cholesterol i ciśnienie prowadzą do problemów z pamięcią
ActivKrill – serce jak nowe
Hipotonia, czyli niskie ciśnienie tętnicze – dobre czy może szkodliwe?
Dieta bogata w błonnik zmniejsza ryzyko śmierci z powodów kardiologicznych
Jak obniżyć poziom cholesterolu?
Czy nadciśnienie tętnicze można skutecznie leczyć bez stosowania leków?
Dlaczego boli głowa?
Dlaczego dzwoni i szumi w uszach?
Jaki ciśnieniomierz wybrać i jak prawidłowo mierzyć ciśnienie?
Anemia – czym jest?
Sól w diecie - szkodzi pacjentom z niewydolnością serca
Mniej soli teraz - późniejsze życie bez nadciśnienia
Obniż cholesterol i usprawnij nerki jednocześnie
«
1
2
›
»
Typ publikacji
artykuł (21)
news (23)
porada (5)